Kamuya en az 40 bin TL maaşla personel alımı! İşte aranan kriterler

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanları'nı yayımladı. Buna göre en az 40 bin TL maaşla kamuya ihtiyaçlara göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte işe alım yapılacak kadrolar ve aranan kriterler...

Kamu personeli olmak isteyenler için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanları'nı açıkladı. İşe alınacak kadrolar belli oldu. Askeri personel, öğretim üyesi, işçi, zabıta, memur, sözleşmeli personel, uzman yardımcısı gibi çok sayıda alım yapılacak. Memurlar ocak ve temmuz ayı olmak üzere yılda 2 kez zam alıyorlar. Nöbet ya da vardiyalı çalışma sistemi dışında çalışan personeller hafta sonları izin yapıyor. 8 saat çalışma imkanı ve resmi tatillerde izin ya da mesai veriliyor.

FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Şanlıurfalı işçiye 3 gün işkence edilip, böcek yedirildi Akaryakıtta rüzgar tersine döndü! İşte güncel fiyatlar Asgari ücret, emekli maaşı! Ocak ayı zamlı maaşlar için kritik oran İşte dünyanın en pahalı ilk 11'i! Toplam değeri 1.43 milyar euro MİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'nın Avrupa yapılanmasına ortak operasyon!