Kanada işçi alımı başvuru şartları 2019!

Kanada işçi alımı başvuru şartları 2019! Ülkemizde iş imkanı arayan, yurt dışında çalışma ve yaşama hayali kuran vatandaşlar için Kanada oldukça iyi iş imkanları sağlıyor. Kanada'da çalışmak isteyenler internette Kanada işçi alımı başvuru şartlarını ve nasıl başvuru yapılacağını araştırıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte Kanada işçi alımı başvuru şartları 2019! Peki Kanada'ya nasıl iltica edilir? Nasıl başvuru yapılır? Detaylar haberimizde...

Kanada işçi alımı başvuru şartları 2019! Yurt dışından göçmen kabul eden ve birçok iş imkanı sunan Kanada'ya iltica etmek isteyen vatandaşlar konuyu inceliyor. İnternette nasıl başvuru yapılır, Kanada'ya nasıl iltica edilir, göçmenlik başvurusu nasıl yapılır gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte Kanada işçi alımı başvuru şartları 2019! Ayrıntılar haberimizde...

KANADA İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2019!

Kanada dünyada en çok işçi alımının yapıldığı yer. Yaşlı nüfusunun artması sonucu Kanada hükümeti tarafından politika değişikliğine gidildi. Göçmen sayısındaki artışla beraber işçi alımlarındaki yükseliş Kanada hükümetinin bu politikayı sürdürdüğü izlenimi veriyor. Ülkelerinde iş bulamayan insanların bu yükselişle beraber Kanada'ya olan ilgisi haliyle artıyor.

Kanada , Kuzey Amerika Kıtasında bulunur. Hatta , Kuzey Amerika’nın en büyük ülkesidir. Toprak alanları oldukça geniştir. Rusya’dan sonra , dünyanın en büyük ikinci toprak alanlarına sahip ülkesidir. Kanada’ya uçakla yapacağınız yolculuklar , ortalama 14 saat sürmektedir. Elbette bu süre uzayabilir veya kısalabilir. Kanada’ya son yıllarda öğrencilerin ilgisinin arttığını görüyoruz. Çünkü , Kanada dünyanın en kaliteli eğitim sistemlerinden birisine sahiptir. Oldukça güvenilir olması , bir diğer tercih sebebidir.

Genel Bilgilendirme: Kanada’da Çalisma İzni, ve Göçmenlik, Nasil Alinir :

1. Bir işverenin iş teklifi verip sponsor olması yoluyla: Bu yolla vize 2 sene için verilir fakat 4 seneye kadar uzatilabilir, ve sadece o işveren için geçerlidir. İşçi bu zaman zarfında statüsünü Permanent Residence, yani göçmeliğe çeviremezse Kanada’yi terketmek zorundadir.

2. Eğitim izni: Kanada’da bir kamu yüksek okulunda 8 ay ile 23 aylik akademik egitim gören öğrenci bu sürece eşit açık çalışma izni alir ve bulduğu her işte calışabilir. 24 aylik ve fazlasi eğitime 3 senelik calışma izni verilir. Öğrenci mezun oldugu zaman İngilizcesi yeterli seviyeye geldiği için göçmenliği alabilme yolu bu olur.

3. Evlilik yoluyla: Kanada vatandaşlari ve göçmen statüsünde olan kisiler yabancılarla evlendikleri zaman eşlerini göçmenlik için sponsor yapabilirler. Bu şekilde Kanada’ya gelen yabancıların işlem tamamlanana kadar çalışabilmesi mümkündür.

Çalışma vizesinin göçmenlik vizesi üzerindeki en büyük avantajı işlemin nispeten kısa bir zamanda tamamlanmasi ve belli bir seviyede Ingilizce bilmek şartı olmamasıdır. Permanent Residence veya göçmenlik için en temel sartlardan birisi Ingilizce sinaviından geçmektir. Evlilik dışında hiç İngilizce bilmeyenlerin veya Ingilizcesi zayıf olanların göçmenlik alabilmesi maalesef mümkün değildir.

Kanada'nın refah seviyesinin yüksekliği insanların talep oranını artttırdığı bir gerçek. Özetle Kanada'ya gidebilmenin en birinci şartı iyi seviyede ingilizce bilmek. Adım adım ilerlesek de önce çalışma izni almak sonrasında göçmenlik başvurusunda bulunmak. Kanada'nın yaşlı nüfusundaki artış hükümetin bu konuda politika izlemesine yol açıyor. Haliyle de Kanada'ya yerleşebilme iznini alabilmek daha kolay oluyor. Özellikle diğer ülkelerin bu konudaki ağır şartları gö önünde bulundurulduğunda.

Kanada nerede?

Kanada , Kuzey Amerika Kıtasında bulunur. Hatta , Kuzey Amerika’nın en büyük ülkesidir. Toprak alanları oldukça geniştir. Rusya’dan sonra , dünyanın en büyük ikinci toprak alanlarına sahip ülkesidir. Kanada’ya uçakla yapacağınız yolculuklar , ortalama 14 saat sürmektedir. Elbette bu süre uzayabilir veya kısalabilir. Kanada’ya son yıllarda öğrencilerin ilgisinin arttığını görüyoruz. Çünkü , Kanada dünyanın en kaliteli eğitim sistemlerinden birisine sahiptir. Oldukça güvenilir olması , bir diğer tercih sebebidir. Kanada vizesi , Kanada eğitim ve özel derslerimiz hakkında bilgiler için iletişime geçebilir yada yan taraftaki bilgi formunu doldurduğunuzda , danışmanlarımızın sizlerle iletişime geçecektir.

Kanada’nın başkenti neresi?

En büyük yanlış anlamalardan biriside Kanada’nın başkentinin Toronto olduğunu düşünmektir. Ancak Kanada’nın başkenti Toronto değildir. Başkent; Ottawa’dır. Ontario eyaletinde yer alan şehir, Kanada’nın en büyük. şehri olma unvanını taşımaktadır.

Kanada Toronto

“Kanada” denildiğinde akıllara ilk gelen şey; Toronto’dur. Adeta Kanada’nın simge şehirlerinden birisi olan Toronto, en büyük şehir ve ülkenin ticaretteki kalbidir.

CN Tower’ın yer aldığı Toronto, 3 Milyon civarında (2014)insana ev sahipliği yapmaktadır.

KANADA

Kanada, Kuzey Amerika kıtasının en kuzeyindeki ülkedir. Büyüklüğü, Büyük Okyanustan, Kuzey Arktik denizine kadar 9.98 milyon kilometre karedir. Bu özelliğiyle, yüzölçümü bakımından dünyanın en büyük 2. ülkesidir. Amerika Birleşik Devletleri ile Kanada'nın ortak sınırı dünyanın en uzun kara sınırını oluşturur. Kanada'nın topraklarında çoğunlukla ormanlar ve bunun yanı sıra Rocky Dağları'ndaki tundra hakimdir. Nüfusun beşte dördü de güney sınırına yakın yaşamaktadır. Kanada'da zaman genellikle soğuk ya da çok ciddi kış soğuklarıyla geçer, ancak Kanada'nın güneyindeki alanlar yaz aylarında bir o kadar da sıcak olur.

Kanada, Aborjinlerin binlerce yıldır yaşadığı bir alan olmuştur. 15. yüzyıl sonlarında, İngiliz ve Fransız kolonileri Atlantik kıyısı civarlarında ilk kolonilerini kurmaya başladılar. Bölge daha sonralarında ise tamamen İngilizlerin kontrolüne girmiştir. Ancak Birleşik Krallık, başta Kuzey Amerika kıtası olmak üzere, bugünkü Kanada'yı da oluşturan topraklardaki gücünü, çeşitli savaşlarla, 18. yüzyılın sonlarından itibaren kaybetmiştir.

Buna rağmen Kanada, Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı'nın hala birer parçası konumundadır. Aynı zamanda ülke, 10 eyalet ve 3 bölgeden oluşan, merkezi olmayan, anayasal monarşi ile yönetilen, 1867'de Konfederasyon yasası ile kurulan bir federasyondur.

Kanada'nın başkenti Ottawa'dır. Ülke, hem Frankofon, hem de İngiliz Milletler Topluluğuna bağlıdır.

Kanada çağdaş ve teknolojik olarak ilerlemiş bir ülkedir, ve fosil yakıt kaynakları, nükleer enerji üretimi ve hidroelektrik güç üretim imkânları ile enerji bakımından genelde kendine yeterlidir. Ekonomisi geleneksel olarak yüksek miktarlardaki doğal kaynaklarına dayalıdır. Her ne kadar çağdaş Kanada ekonomisi çeşitlenmişse de doğal kaynakların kullanımı halen çoğu bölgesel ekonominin önemli bir parçasıdır.

Güney komşusu ABD'nin onda biri nüfusu ile, Kanada'nın ekonomik gücünün de onda biri olması beklenirken; gerçekte bu orandan daha fazladır.

Ahmet buğdayının tohumları, ikinci kez ekildi "Türkçe okuduğunu anlama konusunda özürlü arkadaş" 2025 Yılında IMEI Kayıt Ücreti Ne Kadar Oldu?
Sonraki Haber