Kanal D'nin Taş Kağıt Makas dizisinde Umut amacına ulaşabilecek mi? İşte diziden dikkat çeken detaylar...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, Umut'un adalet arayışıyla dolu hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizide, gecekondu mahallesinde yaşayan sıradan bir genç olan Umut'un, yaşadığı her anı hatırlama yeteneği ve adalet duygusu, onu beklenmedik olayların içine sürüklüyor.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven gibi başarılı oyuncuların performansları ile dikkat çeken Taş Kağıt Makas dizisi yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Peki, Umut amacına ulaşabilecek mi? Umut'un karşısında güçlü ve tehlikeli rakipler bulunuyor. Harun'un zekası ve Fecir'in acımasızlığı, Umut'un yolunu engellemeye çalışıyor. Ancak Umut'un pes etmeyen yapısı ve adalet için verdiği mücadele, izleyicilere umut veriyor.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı