Kanserle mücadele eden Tanyeli'ye canlı yayında akılalmaz soru! ''Mezar yerini aldın mı?''

Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli, Beyaz Magazin isimli programa konuk oldu. Kanser tedavisi devam eden Tanyeli, canlı yayında skandal bir soruyla karşılaştı. O soruyu yönelten sunucu tepkilerin odağı oldu.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Tanyeli, pankreas kanseri olduğunu öğrendikten sonra tedavi olmaya başlamıştı. Tanyeli, geçtiğimiz günlerde saçlarını kazıttığı bir videoyu da sosyal medya hesabından "Bugün yeniden başlıyoruz" notuyla paylaştı.

Tanyeli, Beyaz TV ekranlarındaki Beyaz Magazin isimli programa katıldı. Kanserle mücadele eden ve tedavisi süren Tanyeli canlı yayında skandal bir soruyla karşılaştı.

CANLI YAYINDA SKANDAL SORU!

Tanyeli'nin sağlık durumu hakkında merak edilenleri soran sunucu, "Mezar yerini aldın mı?" şeklinde duyarsız bir soru yöneltti. Tedavi süreci devam eden Tanyeli'nin bu tür bir soruyla karşılaşması, hem izleyiciler hem de sanat camiasında büyük tepki çekerken Tanyeli'nin büyük bir olgunlukla sorulan sorulara cevap vermesi takdir topladı.

Beşiktaş ayağa kalktı, Kayseri'de farklı kazandı! Serhat Akın kumar borcu yüzünden mi vuruldu? Gurbetçi yıldız Atakan Karazor, A Milli Takımı tercih etti !
Sonraki Haber