Kapadokya Balonfest tüm heyecanı ile devam ediyor! Gündüzü ayrı, gecesi ayrı renkli

Kapadokya'da düzenlenen 3. Uluslararası Kapadokya Balon Festivali'nde sabah saatlerinde havalanan 154 sıcak hava balonları ile birlikte 12 ülkeden gelen birbirinden ilginç 16 figürlü balonlar uçuruldu. Akşam saatlerinde ise sanatçı Zeynep Bastık muhteşem dansları ve şarkılarıyla katılımcıları coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dj Doğukan Manço da katılımcılara müzik ziyafeti verdi. Gecede ışık, lazer ve ateş gösterileri de yapıldı. 3. Kapadokya Balon Festivali 2 gün daha devem edecek.

Nevşehir’de faaliyet gösteren Sıcak Hava Balon Şireti Pasha Ballon tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Kapadokya Balon Festivali Balonfest 2022 tüm heyecanı ile devam ediyor.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!