Kapadokya gezisi felaketle sonlandı! Tur otobüsünün sürücüsü: Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk

"YOL BOMBOŞTU"

Aksaray'da mola vereceklerini belirten Berna Kuru (49) ise ''Balıkesir'den yola çıktık, Kapadokya'ya geziye geliyorduk. Büyük bir ihtimalle şoförümüz uyudu. Bariyerlere çarptı, orada da bir kanal vardı. Ben kaza sırasında uyanıktım. Önümüzde hiçbir şey yoktu, yol bomboştu, kaza tamamen şoförden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Boş yolda, yoldan çıkıp yan yattı. Biz 7 kişilik gruptuk. Otobüs saat 21.00'de Balıkesir'den hareket etti. Saat 21.40'ta biz Susurluk ve Bandırma grubu bindik. Saat 23.00 gibi Bursa grubu bindi. İki saatte bir, sık sık mola vererek geliyorduk. 15-20 dakika sonra da kahvaltı molası vardı. Otobüs yan devrildiği gibi adeta zıplaya zıplaya sürtündü. Hasarın büyük bir bölümü de otobüsün devrildiği bölümde meydana geldi. Koltuklar çok berbattı ve otobüs de biraz kötüydü, sağlıklı bir araba değildi sanırım'' diye konuştu.

Fırat Sarı kimdir, kaç yaşında, nereli, nerelerde çalıştı Bebeklerin ölüme terk edildiği hastaneler ortaya çıktı! Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! "Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk" 7 bin liranın üzerindeki ödemeler için banka zorunluluğu getirildi Mehmetçik'in UNIFIL'deki görev süresi uzatılıyor