Kara paradan beraat, hayasızlıktan gözaltı! Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun dudak dudağa görüntüleri başlarını yaktı!

Kara para aklama ve suç örgütü kurma suçlamalarından yargılandığı davadan tahliye edilen Dilan Polat hakkında hayasızca hareketler suçundan soruşturma başlatılmıştı. Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı. Bir eğlence sırasında Dilan Polat ile Sıla Doğu'nun öpüşme görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu.

Dilan Polat, ‘kara para aklama’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’ suçlamalarından yargılandığı davada tutuksuz yargılanmaya devam edecek.

Tahliye olduktan sonra Dilan Polat sosyal medyaya ara vereceğini söylemişti. Ancak paylaşımlarına hız kesmeden devam etti.

Partideki görüntülerle ilgili paylaşım ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığını harekete geçirdi.

DİLAN POLAT VE SILA DOĞU'NUN ÖPÜŞTÜĞÜ ANLAR SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Dilan Polat, tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştü. Kameraya da yansıyan bu anlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

"BENİ DUDAĞIMDAN TIRNAKLARIMA KADAR ÖPTÜ"

Çığ gibi büyüyen tepkiler karşısında Dilan Polat sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Biz onunla çok şey yaşadık. Sıla tahliye edildiği gün bile beni dudağımdan tırnaklarıma kadar öptü. Biz kardeşiz onunla" demişti.

HAYASIZCA HAREKETLER SUÇUNDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntüler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığını harekete geçirdi. Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında eğlence mekanındaki hareketleri gerekçesiyle ’hayasızca hareketler’ suçundan re’sen soruşturma başlatıldı.

DİLAN VE SILA KARDEŞLER GÖZALTINA ALINDI

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, haklarında başlatılan hayasızca hareketler soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı Yavuz Engin'den sürpriz mesaj! ABD'den terörist elebaşı Gülen'in ölümü sonrası ilk açıklama! Denizli'de yangının altından kardeş cinayeti çıktı!
Sonraki Haber