Karaca Bayilik (Franchise) Nasıl Alınır? Şartları ve Ücreti

Elbise, ev tekstili, mutfak ve çeyiz ürünleri sektörlerinde faaliyet gösteren Karaca, franchise hizmetleriyle girişimcilerin yanında yer alıyor. Karaca franchise fırsatları sayesinde, güçlü bir markanın desteğini arkasına alan işletme sahipleri olabilirsiniz. Detaylı bilgi için Karaca'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Karaca, 1917 senesinde Bandırma merkezli olarak kurulan bir Türk firmasıdır. Firma, 1949 senesinde Karaca Örme Sanayi adı ile İstanbul’da üretim yapmaya başlamıştır. 1968 senesinde, yurtdışına ihracat yapmaya başlamıştır. Firma, yurtdışına tekstil ihracatı yapan ilk Türk firması olarak biliniyor. Karaca firması, 1998 senesinde Tekfen Holding bünyesine katılmıştır. Firma, 2005 senesinde Tekfen Holding bünyesinden ayrılarak, Narin Group bünyesine katılmıştır. Ülkemizde birçok şubeye ev sahipliği yapan firma, Karaca bayiliği vererek daha fazla bölgede hizmet sunmaya devam ediyor.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor!