Karaman'daki mağaza açılışı izdiham! Penceredeki teyze "Aç köpekler" diye bağırdı

Karaman'da tüm ürünleri 100 liradan satışa sunan bir mağazanın açılışı kısa süreli izdiham ve tartışmalara yol açtı. Olan biteni evinin penceresinden izleyen bir teyze kalabalığa "Aç köpekler" diye bağırdı.

This browser does not support the video element.

Karaman'da açılış nedeniyle ürünleri 100 liradan satışa sunan mağazanın açılacağını duyan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde mağaza önüne akın etti. Saat 10.00'da mağazanın kepenklerinin açılmasıyla vatandaşlar arasında kıyasıya bir yarış başladı.

Belirlenen saatte müşteriler için açılan kapılara vatandaşlar hücum edince, mazağa yetkilileri durumu kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. Görevliler daha sonra izdihamı önlemek için kalabalığı gruplar halinde mağazaya aldı.

TEYZE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Pazar gününün tatil olmasından dolayı mağazanın bulunduğu sokakta gürültüden rahatsız olan mahalle sakinlerinin duruma tepki göstermesi üzerine mağazaya girmek için bekleyen vatandaşlar ile mahalle sakinleri arasında sözlü tartışma da yaşandı. Olan biteni evinin penceresinden izleyen bir teyze kalabalığa "Aç köpekler" diye bağırdığı duyuldu.

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri tartışan vatandaşları sakinleştirildi.

Sel sonrası heyelan kamerada! "Allah'ım sen yardım et" Metin Arolat'ın sahnedeki son görüntüleri ortaya çıktı Belediye başkanının korumasından 2 kişiye silahlı saldırı 5 kişinin öldüğü ''makas atma'' faciasında karar belli oldu! İstediği cevabı alamayan İsmail Küçükkaya: Tamam uzatmasın! 120 bin TL'lik telefon için geceden kuyruğa girdiler