Karamollaoğlu'ndan Bahçeli'nin Öcalan Çağrısına Destek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan hakkındaki açıklamalarını olumlu bulduklarını açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün yaptığı açıklamalar hakkındaki yorumu büyük ses getirdi.

Karamollaoğlu'ndan Bahçeli'nin Çağrısına Destek

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'a yönelik yaptığı çağrıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, terör sorununun çözümüne yönelik atılacak adımları desteklediklerini belirterek, şeffaflık ve kamuoyunun ikna edilmesi koşuluyla sürece olumlu yaklaştıklarını ifade etti.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ülkemiz terör sorunu nedeniyle on yıllardır çok şey kaybetti. Kardeşliğimizi perçinleyecek her türlü adımın, her türlü çağrının yanında oluruz" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi liderinin açıklamaları, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak girişimlere parti olarak destek vereceklerini gösteriyor. Karamollaoğlu, sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi ve kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, yapıcı bir yaklaşım sergiledi.

Bu açıklamalar, Türkiye'de siyasi partiler arasında terörle mücadele konusunda ortak bir zemin oluşturma potansiyelini göstermesi açısından önem taşıyor. Karamollaoğlu'nun yaklaşımı, ülkenin kronik sorunlarının çözümünde siyasi partilerin işbirliği yapabileceğine dair umut verici bir işaret olarak değerlendiriliyor.

Bahçeli ne demişti?

MHP'nin bugünkü grup toplantısnda Bahçeli, "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" ifadelerini kullandı.

Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 310 uzman erbaş alınacak Devlet kurumlarına işte böyle sızıyorlar! 23 Ekim 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de
Sonraki Haber