Kardeş payı için çağrı! KADEM, Gazze için hayır çarşısını İstanbul'da açtı

"TÜRKİYE’NİN 55 ŞEHRİNDE FİLİSTİN’E DESTEK ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLDÜ"

Kaya, Genç KADEM'in de özellikle İsrail'e destek veren ürünlerin boykot edildiği kampanyalara hem içerik ürettiğini hem de var olan kampanyalara destek olduğunu belirterek, "19 Mayıs'ta Sultanahmet Meydanı'nda, dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerde devam eden eylemlerin bir parçası olarak günübirlik çadır kampı kurduk. Sadece İstanbul'da değil temsilciliğimiz bulunan 55 şehirde Filistin'e destek çalışmaları yürüttük. Hem sahada hem sosyal medyada Gazze'ye destek çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor." dedi.

Gazze'ye gıda, temiz su ve hijyen malzemeleri gibi en temel insani ihtiyaçların ulaştırılması gerektiğini ifade eden Kaya, "Bizler de bir sivil toplum kuruluşu olarak, kardeşlik ve yardımlaşma bilinciyle 'Gazze'ye Kardeş Payı' yardım seferberliğini bugün tüm Türkiye'de başlatıyoruz. İstanbul'da ve KADEM temsilciliği bulunan 55 şehirde bu vesileyle hayır çarşıları açıyoruz." diye konuştu.

Kaya, "Gazze'ye Kardeş Payı" hesabı üzerinden de bağış kabul ettiklerini, hayır çarşılarından ve bağışlardan elde edilecek gelirin gıda ve hijyen malzemesi olarak ilk önce Kızılay'ın yardım gemisiyle Mersin Ariş Limanı'na, oradan da kara yoluyla Gazze'ye ulaştırılacağını bildirdi.

Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Ludditler Haklı Mıydı? Beşiktaş pes etmedi, Immobile uzatmalarda 3 puanı getirdi! Sel sonrası Karadeniz'in rengi değişti