Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.

This browser does not support the video element.

Kara para aklama ve suç örgütü kurma suçlamalarından yargılandığı davadan tahliye edilen Dilan Polat hakkında hayasızca hareketler suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Dilan Polat, tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştü. Kameraya da yansıyan bu anlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan videodaki hareketleri nedeniyle haklarında ’hayasızca hareketler’ suçundan re’sen soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DİLAN POLAT'TAN ÖPÜŞME AÇIKLAMASI

Serbest bırakıldıktan sonra Dilan Polat'tan ilk açıklama geldi. 

"KISMİ FELÇ GEÇİRDİM"

"Tekrar hâkim karşısına çıkmak çok zordu." diyen Dilan Polat Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." ifadelerini kullandı. 

"BİR ANLIK SEVGİYLE..."

Yaşadığı sürecin kendisi için travmatik olduğunu belirten Polat, "Kötü bir gündü dün. O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi" ifadelerini kullandı.

"DIŞARISI ÇOK ZORMUŞ"

Polat, toplumdan ve takipçilerinden yardım istediğini belirterek, "Unutulmak istiyorum, tek istediğim bu. Dışarısı çok zormuş." dedi.

Sağlıklı bir anne olma arzusunu da vurgulayan Polat, "Lütfen artık normal hayatımı yaşayabileyim." diyerek yaşadığı zorlukları paylaştı.

Şarkıcı Umut Akyürek'in zor anları! Kendisini odaya kilitledi... Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı! Diva neden 'Cenazeme kimse gelmesin' dedi? Ünlü magazinci açıkladı... Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den ilginç hareket Dilan Polat kıyma fiyatını görünce şoke oldu! Türkiye güzelini ilk kez gören Bülent Ersoy'dan eleştiri