Kasiyer Merve Acar'ın katilinin annesinden kan donduran sözler: İyi ki yapmışlar ellerine kollarına sağlık

Değişen mütalaada Hasan S.'nin peşinden sığındığı markete giden sanıkların, Merve Acar ve Hasan S.'nin yaralandığını görmelerine rağmen olay yerinden kaçtıklarına dikkat çekildi. Maktul ailesinin avukatı Melike İlkgül Yurttürk, sanıkların markette kimseyi görmediklerine dair yaptıkları savunmalarının gerçek olmadığının bilirkişi raporuyla ispatladığını belirtti. Cinayet silahı ateşlenmeden olay yerinden uzaklaştığı belirlenen tutuklu sanıklardan Tolga G.'nin öldürülen Merve Acar'a karşı işlenen suçtan beraatı, yaralanan Hasan S.'ye karşı işlenen suç bakımından ise “kasten öldürmeye teşebbüsten” cezalandırılması talep edildi.
Keşfe ait bilirkişi heyeti raporu, değişen savcılık mütalaası ve yapılan savunmaları değerlendiren mahkeme heyeti, sanık Tolga G.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılarak tutuksuz yargılanması, diğer sanıkların ise tutukluklarının devamına karar vererek, karar için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim Türk futbolunda skandal: Gözlemci ile hakem arasında cinsel ilişki