Kasiyer Merve'nin (Acar) katiline müebbet: Dava sonuçlandı, sanıklara ceza yağdı

Çeyiz parası biriktirmek için markette kasiyer olarak çalışmaya başlayan Merve Acar'ın pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin dava sonuçlandı. Tüfeği ateşleyip, Acar'ın ölümüne neden olan Yusuf Söylemez'e ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 13 yıl hapis cezası, diğer sanıklara 5'ine 13'er yıl, 1'ine de 9 ay hapis cezası verildi.

AİLEDEN ÖZÜR DİLEDİLER

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Yusuf Söylemez'in (26) tartışıp, kovaladığı amcasının oğlu Hasan Söylemez'in (25) kaçarak sığındığı markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'ın (28) pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili 6'sı tutuklu 7 kişinin yargılandığı dava sonuçlandı.

Son sözlerinde aileden özür dileyen ve pişman olduklarını belirten sanıklardan tüfeği ateşleyip, Acar'ın ölümüne neden olan Yusuf Söylemez'e ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 13 yıl hapis cezası, diğer sanıklara 5'ine 13'er yıl, 1'ine de 9 ay hapis cezası verildi.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı!