Kastamonu'da kadın cinayeti: Polis memuru eşini öldürüp arkadaşlarına teslim oldu

Kastamonu'da kadın cinayeti... Ender Telli isimli polis memuru, evde tartıştığı eşi Burçin Sevgi Telli'yi beylik tabancası ile vurarak öldürdü. Cinayet zanlısı E.T. ise polis ekiplerine teslim oldu.

Aralarında bir süredir şiddetli geçimsizlik olduğu iddia edilen Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ender Telli ile eşi Burçin Sevgi Telli arasında dün akşam yaşanan tartışma cinayetle sonlandı.

Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi'nde bir apartmanda oturan çiftin kavgası sırasında polis memuru beylik tabancası ile eşine ateş etti. Kurşunun isabet ettiği 1 çocuk annesi Burçin Sevgi Telli olay yerinde hayatını kaybetti.

155'İ ARAYIP KENDİNİ İHBAR ETTİ

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezini arayan polis memuru Ender Telli eşini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Burçin Sevgi Telli'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinayet zanlısı Ender Telli ise polis ekiplerine teslim oldu. Cumhuriyet savcısı ve olay teri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Burçin Sevgi Telli'nin cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldıktan sonra Ankara'da toprağa verildi.

Öğretmen müdüre silah çekti! Etiler'de lisede korku dolu anlar Ogün Samast: Hiçbir terör örgütüyle irtibatım yoktur Billrubin nedir, hangi hastalığı gösterir?
Sonraki Haber