Kayıp milyon dolarlar yurt dışına mı çıkarıldı? Seçil Erzan dosyasının kilit ismi: Ali Yörük! Dikkat çeken Bulgaristan trafiği...

"BULGARİSTAN'A 43 KEZ GİRİŞ ÇIKIŞ KAYDI VAR"

Erzan'ın topladığı serveti nereye harcadığı tespit edilemedi. İfadesinde, 'Fatih Terim Fonu' içerisinde yüksek vaatte bulunduklarına yüksek faiz ödediğini iddia ediyor. Bu savunma inandırıcı görünmüyor. Akla yurt dışına çıkarılmış olma ihtimali geliyor. Özellikle Ali Yörük'ün Turkiye-Bulgaristan trafiği dikkat çekiyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'nin 26 Nisan 2023'te hazırladığı rapora göre Yörük, 2019'dan itibaren düzenli şekilde Edirne'den kara yoluyla yurt dışına çıktı. 2023'te 6, 2022'de 22, 2021'de 20, 2020'de 10 ve 2019'da 28 kez giriş çıkış yaptı. Atilla Yörük'ün 43 giriş çıkış kaydı var. Ali Yörük, en son 4 Mart 2023'te eşi ve oğluyla Kapıkule'den çıkıp ertesi gün geri geldi."

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!