Kayıp Rojin Kabaiş'ten acı haber! Cansız bedeni bulundu...

Van'da haftalardır kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Acı haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Rojin öldürüldü mü yoksa intihar mı etti? Bu sorunu cevabını otopsi raporu verecek.

Son dakika haberi: Van'da 18 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten acı haber geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin'in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı.

Bakan Yerlikaya, X hesabından şunları paylaştı;

"27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum." 

ROJİN'İ KİM ÖLDÜRDÜ? CESET OTOPSİDE

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır'dan Van'a gelip 25 Eylül günü yurda yerleşmişti.

27 Eylül günü ise kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan ve turnikeden geçtiği sırada telefonla ilgilendiği görülen Rojin'in kaybolmasından 18 gün sonra acı haber geldi.

Aramaların 13'üncü gününde Van Gölü kıyısında başörtüsü bulunan Kabaiş’in cesedi, bugün Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi sahilinde bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kabaiş’in cesedi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. 

Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... ABD'ye kaçan Timur Cihantimur hakkında karar açıklandı Yüksek İstişare Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Sonraki Haber