Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'ten hala iz yok; telefonu jandarma kriminale gönderildi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş 7 gündür kayıp. Van Gölü'nde dün yapılan sonar cihazlı aramalardan sonuç çıkmadı. Van Emniyet Müdürlüğüne götürülen Rojin'e ait telefon, yüksek düzeyde şifre oluşturulduğu için kriminal için Jandarma Komutanlığı’na gönderildi. Telefondan çıkacak bilgiler, kayıp vakasını büyük ölçüde aydınlatacak.

TELEFON İNCELEMESİ KRİTİK

Üniversiteli kayıp kız Rojin Kabaiş'ten 7 gündür haber yok. Van'da kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisini arama çalışmaları, 7'nci güne girdi. R

ojin Kabaiş'i arama çalışmaları, AFAD, itfaiye, polis ve jandarmadan oluşan toplam 100 kişilik ekiple sürdürülüyor. Rojin'in en son kaybolduğu sahil bandında iz köpekleri ile de arama yapılırken, şu ana kadar hiçbir ize rastlanmadı.

Polis ekipleri tarafından incelemeye alınan Rojin'e ait telefon, yüksek düzeyde şifre oluşturulduğu için jandarma kriminale gönderildiği belirtildi. Rojin'in kaldığı Seyyid Fehim Arvasi Yurdu’nda kalan arkadaşları ile Diyarbakır'daki 38 akraba ve komşusunun yazılı ve sözlü olarak ifadelerinin alındığı belirtildi.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte 4 Ekim 2024 güncel fiyatlar Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek Türkiye'de yanardağ püskürme riski keşfedildi