Kayserispor ve Beşiktaş taraftarları 3-0'lık maçtan sonra birbirine girdi

Beşiktaş'ın Kayserispor'u deplasmanda 3-0 mağlup ettiği maç sırasında ev sahibi takım taraftarları Beşiktaş formalı çocuğun gol sevincine tepki gösterdi. Numaralı tribünde maçı karışık izleyen iki takım taraftarları arasındaki gerilim maçın ardından kavgaya dönüştü.

This browser does not support the video element.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanan ve Siyah-Beyazlılar'ın 3-0 kazandığı maçtan sonra tribünler iki takım taraftarları arasında kavga çıktı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, numaralı tribünde maç izleyen bir Beşiktaş taraftarı sözlü tartışmaya girdiği Kayserisporlular'a "gelin" işareti yapınca tartışma kavgaya dönüştü. Tribünleri ayıran cam bariyer kavga esnasında çökünce Beşiktaşlı futbol sever kötü bir şekilde alt tribüne düştü.

Güvenlik ve sakin kalmayı başaran taraftarlar kavgayı ayırdı. Yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

ALİ ÇAMLI'DAN HAKEM TEPKİSİ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, maçın tartışılan hakemi Atilla Karaoğlan'a tepki gösterdi:

"Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Hakemi de tebrik ediyorum görevini güzel yaptı. Gerçekten tebrik ediyorum. Federasyon ve MHK'ya buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Bu hakemi bizim maçlarımıza verirlerse o zaman daha değişik konuşurum. Lütfen vermesinler. Bu hakem geçen sene iki Galatasaraylı çarpışıyor faul veriyor, dönüyor top bize gol oluyor. Maçı kaybediyoruz. Sivas maçında VAR hakemi, nizami golü ofsayt diye iptal ediyor. Tebrik ediyorum. Bir şey söyleyeyim mi; Atilla Karaoğlan'a ben amatör maç yönettirmem.

Türk futbolunu mahvetmek istemiyorlarsa bu hakemlere dikkat etsinler. Tabii Fener yendi, Galatasaray puan kaybetti, Beşiktaş'ın 3 puan alması lazım. Aldı. Ben Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İlk yarı oynadığımız futbol hakemi korkuttu ki görevini güzel yaptı. Tebrik ediyorum. Sevinsinler, çok mutlu olsunlar: Hakeme rağmen Kayserispor'a kimse bir şey yapamayacak. Hiçbiri bir şey yapamayacak. Yüreği yiyen varsa çıksın, delikanlı gibi konuşalım."

Basketbol Gelişim Merkezi’nde ilk basket, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan! Çaykur Rizespor taraftarları takımlarını saha kenarında sorguya çekti! Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan, canlı yayını terk etti! Serhat Akın’ı vuranlar yerde fotoğrafını çekti! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi! Süper Lig'de 5. hafta maçlarının VAR kayıtları açıklandı!