Keçiboynuzu nedir? Keçiboynuzu nerede yetişir? Keçiboynuzu faydalı mı, zararlı mı? Nasıl tüketilir?

KEÇİBOYNUZU NASIL TÜKETİLİR?

Keçiboynuzu, çeşitli şekillerde tüketilebilir. Kurutularak, pekmez yapılarak, un haline getirilerek veya çiğ olarak tüketilebilir.

Keçiboynuzunu kurutarak tüketmek isterseniz, önce güzelce yıkayın ve ardından güneşli bir yerde kurutun. Kuruyan keçiboynuzlarını, buzdolabında saklayabilirsiniz.

Keçiboynuzunu pekmez yaparak tüketmek isterseniz, öncelikle keçiboynuzlarını yıkayın ve ardından bir tencereye koyun. Üzerine su ekleyin ve kaynatın. Kaynadıktan sonra, ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Soğuyan keçiboynuzlarını, blenderdan geçirin. Blenderdan geçirdiğiniz keçiboynuzlarını, bir tencereye alın ve üzerine su ekleyin. Kaynadıktan sonra, ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Soğuyan keçiboynuzu pekmezini, kavanozlara doldurun ve buzdolabında saklayın.

Keçiboynuzunu un haline getirerek tüketmek isterseniz, öncelikle keçiboynuzlarını yıkayın ve ardından bir blenderdan geçirin. Blenderdan geçirdiğiniz keçiboynuzlarını, bir cam kavanozda saklayın. Keçiboynuzu unu, ekmek, kek, kurabiye gibi hamur işlerinde kullanılabilir.

Keçiboynuzunu çiğ olarak tüketmek isterseniz, öncelikle keçiboynuzlarını yıkayın ve ardından kabuklarını soyun. Soyunduğunuz keçiboynuzlarını, doğrudan tüketebilirsiniz.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!