Kelly Brook kimdir?

İngiltere'de doğan ünlü model,televizyon sunucusu,oyuncu ve tasarımcı olan Kelly Brook herkes tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. 2005 yılında FHM tarafından dünyanın en seksi kadını seçildi. Now dergisine verdiği röportajda'' "40 yaşına yaklaşan biri için hiç de fena görünmüyorum. Artık sürekli formda görünmek konusunda da üzerimde bir baskı hissetmiyorum" dedi.Açıklamasından sonra vatandaşlar araştırmaya başladı.Peki Kelly Brook kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen Kelly Brook pek çok iş ile adından söz ettirdi. Modelliğin yanı sıra oyunculuk, televizyon sunuculuğu ve tasarımcı kimliği ile de tanınmaktadır. Kelly Brook fiziği ile de pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Now dergisine röportaj veren Brook hayatı herkes tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki Kelly Brook kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde....

38 yaşındaki Brook, Now dergisine verdiği röportajda, "40 yaşına yaklaşan biri için hiç de fena görünmüyorum. Artık sürekli formda görünmek konusunda da üzerimde bir baskı hissetmiyorum" dedi.

İngiliz manken, oyuncu, mayo tasarımcısı ve televizyon sunucusu. Smallville dizisinin çeşitli bölümlerinde oynamıştır.Brook 2004 yılına kadar ünlü aktör Jason Statham ile yedi yıllık bir ilişkisi oldu. Brook'un bir film setinde Billy Zane ile tanışması bu ilişkinin son bulmasına neden olmuştur.

MANKEN

Manken ya da model, sanat, moda veya reklam için poz yapan veya kendini sergileyen kişidir. Modellik; oyunculuk, dansçılık veya mim sanatçılığı gibi bir gösteri performansı alanıdır ancak kapsamının sınırları pek tanımlanmamıştır.

Mankenliğin moda, fitness, bikini, güzel sanat ve vücut mankenliği gibi türleri vardır.Mankenliği meslek olarak icra eden ilk kişinin, Marie Vernet Worth adlı Parisli bir kadın olduğu konusunda yaygın bir kanaat vardır. 1853'te, modacı olan kocası Charles Frederick Worth'e yardım etmek için ilk profesyonel manken olmuştur

Mankenler çoğunlukla giysilerin tanıtımını yapmak için kullanılırlar. Modelliği genellikle iki kategoriye (fotoğraf modelliği ve podyum modelliği) ve aşağıdaki alt kategorilere bölünür:

İskele veya podyum modelliği
Medya modelliği (dergiler, gazeteler vb. için)
Moda kataloğu modelliği
Reklam modelliği
Basım modelliği
Sergi salonu modelliği
İç çamaşırı modelliği
Mayo modelliği
Fitness modelliği
Büyük beden modelliği

FİTNESS MANKENLERİ

Fitness modelinin atletik ve sağlıklı bir vücut biçimine sahip olması gerekir. Fitness mankenleri vücut geliştirmecilere benzerler, ama kaslarının kütlesi daha azdır. Vücut geliştirmecilerle kıyaslandıklarında normal atletik insanlardır. Fitness mankenlerinin vücut ağırlıkları, genellikle moda mankenlerinin ağırlığına benzer (veya onlardan biraz ağırdır), ama daha az vücut yağı yüzdesine sahiptirler, çünkü ağırlıklarının sebebi kaslarıdır.
Süper model
Süper modeller, büyük projelerde yer alan, dolayısıyla oldukça yüksek gelire sahip mankenlerdir. Çoğunluğu kadın olan süper modeller saygın kabul edilen moda dergilerinde, kataloglarda ve defilelerde görev alırlar. "Süper model" tanımını ilk yapan kişi, idi..

SÜPER MODEL

Diğer dünyaca ünlü kadın süper modeller arasında Miranda Kerr, Tricia Helfer, Ana Beatriz Barros, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Gia Carangi, Lisa Snowdon, Tyra Banks, Adriana Lima, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Elle Macpherson, Elizabeth Hurley, Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen, Twiggy, Karolína Kurková, Gemma Ward, Milla Yovoviç sayılabilir. Ünlü erkek modellere örnek olaraksa Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg, Scott McGregor ve Evandro Soldati verilebilir.
Hayatının yarısını İngiltere'nin Kent kentindeki evinde yarısını da Parisi'nin memleketi olan Fransa'nın başkenti Paris'te geçiriyor. Kelly Brook yaklaşık iki yıldır Fransız model Jeremy Parisi ile aşk yaşıyor.

SUNUCU

Spiker veya sunucu, radyoda, televizyonda, bir eğlence yerinde programı sunmak, açıklamak, takdimcilik ve anonsörlük yapan görevlidir.

Spikere yerine göre anonsör, yorumcu ve takdimci de denir. Spikerler sadece haber bültenleri, reklam spotlarını, tanıtma ve yorum metinlerini okumakla kalmazlar; radyo ve televizyonların düzenledikleri yarışma, oyun ve benzeri eğlence programlarını da takdim eder ve yönetirler. Söz konusu programlarda, yazılı bir metni okumak yerine irticalen konuşur. Nitekim klasik spikerlik gitgide tarihe karışmakta ve çağımızın spikerleri çok daha çekici ve hareketli çalışma alanlarına yönelmektedir: Tiyatrolar,müzik salonları, gazinolar gibi. Spikerlerin bu türlü yerlerde yaptıkları iş, daha çok yorumculuk veya takdimciliktir. Radyo ve televizyon kurumları da dinleyici ve seyircilerin bir spor müsabakasını, bir töreni daha iyi izleyebilmeleri için takdimci spikerlerden yaralanırlar.

TASARIM

Tasarım bir planın, bir nesnenin ya da bir inşa süreci içinde (mimarî çizimler, mühendislik çizimleri, iş süreci v.b.) meydana getirilmesine denir. Elizabeth Adams Hurwitz tarafından kısa ve öz olarak “gerekli olanın araştırılması” şeklinde tanımlanmıştır. Genellikle tatbikî sanatlar ve görsel sanatlar, mühendislik, mimarî, peyzaj ve diğer yaratıcı işler çerçevesinde ele alınır. Hem bir isim, hem de bir fiil (tasarlamak) olarak kullanılır. Tasarlamak, yeni bir nesne veya ürün (makine, mobilya, endüstriyel ürün v.b.), mekân ve alan (yapı, peyzaj) için bir plân oluşturma ve geliştirme sürecine işaret eder. Tasarı ise hem son plân veya taslak (bir çizim, modelleme v.b.) ya da bir plân veya taslağın sonucu (üretilen bir nesne, ürün, mekân ve alan) için kullanılır.

Fakat günümüzde tasarımın birçok alanı vardır. Görsel sanatlar içinde en bilinenlerinden grafik tasarım olmak üzere mimarlık, iç mimarlık, mühendislik, peyzaj tasarımı, endüstriyel tasarım ve moda tasarımını örnek gösterebilir.

Cem Kınay kiminle evlendi? Cem Kınay kimdir? MEB yayınladı: Uzman ve Başöğretmenlik başvuruları başlıyor Kızıl Goncalar'da Zeynep Sadi Hüdayi'nin sırrını öğreniyor mu?
Sonraki Haber