Kenan Karaman kimdir? Hangi takımda oynuyor?

Teknik direktör Şenol Güneş tarafından forma şansı verilen Kenan Karaman'ın kim olduğu araştırılan konular arasında. Ayrıca Fransa maçında da ilk 11’de sahaya çıkan Kenan Karaman, Süper Lig kulüplerinin de transfer listesine girdi. Peki Kenan Karaman kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor? Ayrıntılar haberimizde...

A Milli takımdaki performansıyla dikkat çeken Kenan Karaman kimdir? Kenan Karaman kaç yaşında hangi takımda oynuyor sorusuna futbol severler yanıt arıyor. Hazırlık maçlarındaki performansının yanı sıra Fransa maçında da ilk 11’de sahaya çıkan Kenan Karaman, Süper Lig kulüplerinin de transfer listesine girdi. Teknik direktör Şenol Güneş tarafından forma şansı verilen Kenan Karaman'ın kim olduğu araştırılıyor. Tüm detaylarıyla haberimizde...

.

KENAN KARAMAN KİMDİR?

5 Mart 1994 Stuttgart doğumlu olan Kenan Karaman, Hoffenheim takımının altyapısında yetişti. Sol, sağ kanat ve forvet bölgelerinde forma giyen Kenan Karaman, 1.89 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor.

Daha önce Hoffenheim ve Hannover 96 formaları giyen Kenan Karaman, 2018-2019 sezonu başında Fortuna Düsseldorf'a transfer oldu. Geride kalan sezonda Bundesliga'da çıktığı 21 maçta 3 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

Kenan Karaman'ın transfermarkt değeri 1.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Kenan Karaman'ın Fortuna Düsseldorf ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GALATASARAY'IN LİSTESİNDE

Cim-Bom'un radarına giren gurbetçi futbolcunun mukavelesinde bulunan, "2 milyon euroya serbest kalır" maddesi, sarı-kırmızılıların elini güçlendirdi. Sol açık ve forvet oynayan Kenan için harekete geçecek olan Galatasaray, böyle bir ismi elinden kaçırmak istemiyor.

Galatasaray'ın yeni gözdesi Kenan Karaman oldu. A Milli Takımı formasıyla Yunanistan ve Özbekistan maçlarındaki performansıyla dikkat çeken gurbetçi futbolcunun koşulları da sarı-kırmızılıların çekim noktasını oluşturdu.

Almanya'da Fortuna Düsseldorf forması giyen 25 yaşındaki futbolcu için, Fatih Terim ve ekibinin olumlu rapor verdiği öğrenildi. Hem sol kanat hem de forvet oynayabilen Kenan'ın transferinde Galatasaray zorlanmayacak gibi görünüyor.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Jandarma'ya 9 bin 690 personel alınacak! Galatasaray'da Yunus Akgün durdurulamıyor: Yine muhteşem bir gol attı! Adana Demirspor'da Murat Sancak, başkanlığı bıraktığını duyurdu!
Sonraki Haber