Kenan Yıldız attı, UEFA Şampiyonlar Ligi start aldı: Tarihe geçen gol!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2024-2025 sezonu ilk hafta maçlarıyla start aldı. Bu sezon 36 takımlı lig formatına göre ilk kez düzenlenen organizasyonda 6 mücadele yapıldı. Juventus forması giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız ise, Devler Ligi'nde PSV ağlarına enfes bir gol atarak tarihe geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2024-2025 sezonu ilk hafta maçlarıyla start aldı.

Bu sezon 36 takımlı lig formatına göre ilk kez düzenlenen organizasyonda 6 mücadele yapıldı.

Juventus forması giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız ise, Devler Ligi'nde PSV ağlarına enfes bir gol atarak tarihe geçti. İtalya temsilcisi Juventus'un, sahasında Hollanda ekibi PSV'yi 3-1 mağlup ettiği müsabakada, milli futbolcumuz 21. dakikada enfes vuruşuyla takımının ilk golüne imza attı. UEFA tarafından karşılaşmanın oyuncusu seçilen Kenan Yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde de ilk kez fileleri havalandırdı. 19 yaşındaki futbolcu, Alessandro Del Piero'nun elinde bulundurduğu Juventus formasıyla Devler Ligi'nde gol atan en genç oyuncu ünvanının da sahibi oldu.

Günün en farklı galibiyetine ise Almanya ekibi Bayern Münih imza attı.Bavyera temsilcisi, konuk ettiği Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımını 9-2 yendi. Bayern Münih'in İngiliz santrforu Harry Kane, karşılaşmada 4 gol kaydetti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçların skorları şöyle:

Bayern Münih (Almanya) 9 - 2 Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

Milan (İtalya) 1- 3 Liverpool (İngiltere)

Real Madrid (İspanya) 3 - 1 Stuttgart (Almanya)

Sporting (Portekiz) 2 - 0 Lille (Fransa)

Juventus (İtalya) 3 - 1 PSV (Hollanda)

Young Boys (İsviçre) 0 - 3 Aston Villa (İngiltere)

Akbank'a ne oldu? Akbank'ta sorun mu var? MasterChef 2024'ün 5. ve 6. eleme adayı kim? Oya İloğulları Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti'ne transfer oldu...
Sonraki Haber