Kerem Aktürkoğlu cevapladı: Mauro Icardi ile aralarında bir sorun mu var?

Kerem Aktürkoğlu kişisel sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Kullanıcıların soruları yanıtlayan milli futbolcu, Mauro Icardi ile arasında sorun olmadığını söyledi.

Kerem Aktürkoğlu kişisel sosyal medya hesabından canlı yayın açtı.

Kullanıcıların soruları yanıtlayan milli futbolcu, Mauro Icardi ile arasında sorun olmadığını söyledi.

''ZORUNDA DEĞİL...''

Aktürkoğlu, "Icardi'nin veda mesajı paylaşmaması; insanlar özel hayatını sosyal medyadan yaşamak zorunda değil. Icardi ile aramızda bir sorun yok. Ben onu seviyorum, o da beni seviyor. Geçen gün konuştuk." dedi.

Rigas FS - Galatasaray maç sonucunu yorumlayan Kerem Aktürkoğlu, "Dünkü maçla ilgili; ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. İnişler çıkışlar olabiliyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri hızlı atlatan güçlü bir takımdır." ifadelerini kullandı.

Aktürkoğlu'nun yayınına Yunus Akgün de katıldı. Eski takım arkadaşının performansını öven Kerem, "Sol açıkta senden öyle bir performans beklemiyordum sağ açıkta uçuyorsun zaten." şeklinde konuştu.

"Di Maria ile aran nasıl?" sorusuna Kerem Aktürkoğlu, "Benim Arjantinlilerle aram iyi oluyor genelde. Arjantinlileri seviyorum." dedi.

Aktürkoğlu son olarak, "Barış ile küs değilim. Çok iyi oyuncu, çok iyi bir isim. Allah yolunu bahtını açık etsin. Başarılı bir oyuncu. Bu konuda milliyetçiyim konuşurum. Türk oyunculara biraz daha destek olursak daha iyi olur. Daha çok Türk oyuncular istiyor ve bu kulübü sahipleniyor." ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı! New York borsası son işlem gününde yükselişle kapandı Kerem Aktürkoğlu cevapladı: Icardi ile aralarında bir sorun mu var?
Sonraki Haber