Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda mı ediyor? Menajerinden açıklama

'KÜFÜR ETTİ' İDDİASI 

Millî oyuncunun, Süper Kupa'da Beşiktaş maçında devre arasında oyundan çıkarılacağını öğrenmesinin üzerine soyunma odasında İrfan Saraloğlu ile tartıştığı ve küfür ettiği iddia edilmişti.

KEREM'DEN YANIT 

Yıldız futbolcu, bu haberin üzerine gece yarısı saat 02.59'da sosyal medya hesabı X'ten paylaşım yaparak açıklamalarda bulundu. Kerem, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

'DEDİKODU TEMELİNE DAYANAN...' 

"TFF Süper Kupa’daki Beşiktaş maçının devre arasında, Galatasaray’ın soyunma odasında yaşanan birtakım konuşmaların hakikatinden saptırıldığını ve dedikodu temeline dayanan şekilde haberleştirildiğini üzülerek takip etmek durumunda kaldım.

'MORALİMİZİ YÜKSEK TUTMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM' 

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu unvanıyla çıktığımız Süper Kupa maçının ilk yarısını geride kapattıktan sonra, yalnızca oyuncuların olduğu bölümde, takım kaptanı olarak arkadaşlarıma önümüzde uzun bir sürenin bulunduğunu, kulübümüz ve taraftarımız için geri dönebileceğimizi anlatıp, ikinci yarı öncesi moralimizi yüksek tutmamız gerektiğini söyledim.

'GÖREV ALMAYACAĞIMI ÖĞRENDİKTEN SONRA...' 

İkinci yarıda görev almayacağımı öğrendikten sonra verdiğim reaksiyon, önemli bir final maçında kulübüme ve takım arkadaşlarıma yardımcı olamayacağım için yaşadığım hayal kırıklığı ile sınırlıdır."

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...