Kerem Demirbay aslen nereli? Türk mü, Alman mı?

Kerem Demirbay aslen nereli? Yaşanan son dakika gelişmesiyle, rekor transfer ücretiyle Bayer Leverkusen'e transfer olan Kerem Demirbay, dünyanın gündemine oturdu. Bu gelişmenin ardından internette Kerem Demirbay nereli, Türk mü, Alman mı, aslen nereli gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki Kerem Demirbay nereli? Alman mı Türk mü? İşte Kerem Demirbay aslen nereli sorusunun yanıtı...

Kerem Demirbay aslen nereli? Hoffenheim forması giyen Kerem Demirbay, kulüp transfer ücreti rekoruyla Bayer Leverkusen'in yolunu tuttu. İsmi Türk ismi olmasına karşın Almanya Milli Takımı forması giydiği bilinen Kerem Demirbay'ın aslen nereli olduğu da araştırılmaya başlandı. Peki Kerem Demirbay aslen nereli? Türk mü, Alman mı? İşte cevabı...

KEREM DEMİRBAY ASLEN NERELİ?

3 Temmuz 1993 senesinde dünyaya gelen Kerem Demirbay aslen Zonguldaklıdır. Futbol hayatına Gelsenkirchen'de başlayan Kerem Demirbay, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim takımında forma giyiyor.

Orta sahanın ortasında görev alan Kerem Demirbay, sol ayağını kullanıyor. 23 yaşındaki ve 1.85 boyundaki oyuncunun Hoffenheim takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Kerem Demirbay duran toplardaki başarısı ile dikkat çekiyor.

Türkiye'nin 19, 20 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen Kerem Demirbay, 2015 Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı. Borussia Dortmund'un altyapısında yetişen Kerem Demirbay, 2013'te Hamburg'a transfer olmuştu. Burada forma şansı bulamayan Demirbay, sonraki yıllarda ikinci lig takımlarından Kaiserslautern ve Fortuna Düsseldorf'ta kiralık olarak oynamıştı. Bu sezon başında Hoffenheim'a transfer edilen Kerem Demirbay, 4 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Demirbay, geçen yıl Fortuna Düsseldorf'ta forma giydiği dönemde kadın hakem Bibina Steinhaus'a yönelik "erkek futbolunda kadınların işi olmadığına" ilişkin sözünden dolayı gündeme gelmişti.

KEREM DEMİRBAY, BAYER LEVERKUSEN'DE!

Bayer Leverkusen, Hoffenheim forması giyen Kerem Demirbay ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Hoffenheim forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Kerem Demirbay, 28 milyon euro karşılığında Leverkusen'e transfer oldu.

Bu transfer bedeli, Leverkusen'in bir oyuncu için ödediği en yüksek bedel olarak kayıtlara geçti.

Bu sezon 30 resmi maçta forma giyen Kerem, 14 gole katkı (4 gol - 10 asist) yaptı.

O tarihte emekli olanlar yüzde 36 daha az emekli aylığı alacak Melek Eda Alanson kimdir, neden vefat etti? Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı!
Sonraki Haber