Kiev'de hayat durdu! İşte Tatar gazetecinin paylaştığı görüntüler...

Ve günlerdir beklenen senaryo gerçekleşti... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'ya askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Kiev sokaklarında yaşanan savaş paniğini ise Kırımlı gazeteci Gülsüm Halilova dünya ile paylaştı...

Rusya'nın operasyonu sonrası Ukrayna'nın başkenti Kiev'in yanı sıra Harkov, Kramatorsk, Mariupol, Mykolaiv, Odesa kentlerinde art arda patlamalar yaşandı. Rus Haber Ajansı ise Karadeniz Filosu'nun çıkartma harekatı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Kiev sokaklarında bombardımanın yansımalarını ise Kırım Tatarı gazeteci Gülsüm Halilova Twitter hesabından yaptığı yayınlarla paylaştı.

Halilova uçaksavar mermilerinin uçuştuğu Kiev semalarından görüntüler paylaşarak, kentte hayatın durma noktasına geldiğini şu sözlerle aktardı;

"Kiev'de şu an benzin istasyonunda böyle uzun kuyruk oluştu ve kilometrelerce devam ediıyor. Köprülerde çok ciddi trafik de var şu an. Şu an etrafımda patlamalar yaşanıyor, halk panik içerisinde..."

Fahiş fiyat artışı yapanlara 100’er bin lira ceza kesildi Dolar ne kadar oldu? İşte 28 Eylül güncel döviz kurları On Numara 27 Eylül 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber