Kimse Kerem Aktürkoğlu’na inanamıyor, herkesi şok etti! ‘Buna nasıl sessiz kalırsın Okan Buruk!’ Devre arası için karar zamanı…

Galatasaray’ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, inanılmaz bir düşüş içinde. Teknik direktör Okan Buruk’un sık sık gerçekleştirdiği özel görüşmeler de işe yaramıyor. Okan Buruk’un büyük beklentiler içerisinde olduğu Kerem Aktürkoğlu, son olarak Kasımpaşa maçında gösterdiği performansla herkesi şok etti.

BU KEREM AKTÜRKOĞLU'NA BİR ŞEYLER OLDU!

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun grafiği tepetaklak şekilde aşağı yönde seyrediyor. Sezona muhteşem bir giriş yapıp 7 resmi maçta 4 gol 5 asist yapan Kerem, 20 Eylül’den bu yana resmen kayıplara karıştı. Son olarak Kasımpaşa ile oynanan lig maçında ise kariyerinin belki de en kötü maçını oynadı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti!