Kıraç Galvaniz kaç lot verir? Kıraç Galvaniz halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Kıraç Galvaniz, halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, Kıraç Galvaniz halka arz' veya 'Kıraç Galvaniz halka kaç lot' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Kıraç Galvaniz kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Kıraç Galvaniz halka arz detayları haberimizde...

Yatırım dünyasında büyük merakla beklenen Kıraç Galvaniz’in halka arz süreci nihayet başladı. Şirketin halka arzı, özellikle bireysel yatırımcılar arasında yoğun ilgi görüyor. Bu sürecin ne kadar süreceği, hisse fiyatı ve dağıtım şekli gibi birçok önemli detay netleşti. Ayrıca, elde edilecek fonların nasıl kullanılacağına dair ayrıntılar da kamuoyuyla paylaşıldı. Peki, Kıraç Galvaniz kaç lot verir? Kıraç Galvaniz halka arz ne zaman? Kıraç Galvaniz hisse fiyatı ne kadar? Kıraç Galvaniz toplama işlemleri ne zaman bitecek? Kıraç Galvaniz hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Kıraç Galvaniz halka arz detayları...

KIRAÇ GALVANİZ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Kıraç Galvaniz, 14-15 Ağustos 2024 tarihlerinde halka arz için talep toplama sürecini başlatıyor. Şirketin sermayesi 125 milyon TL’den 170 milyon TL’ye yükseltilecek ve 1 TL nominal değerli paylar, yatırımcılara 24 TL'den sunulacak.

KIRAÇ GALVANİZ KAÇ LOT VERİR?

Kıraç Galvaniz’in halka arzında talep toplama süresi iki gün sürecek. Halka arzda 250 bin ile 750 bin kişi arasında bir katılım bekleniyor ve dağıtılacak lot sayıları katılım sayısına göre değişiklik gösterecek. Örneğin, 250 bin kişi katılırsa 108 lot (2592 TL), 750 bin kişi katılırsa 36 lot (864 TL) yatırımcılara tahsis edilecek.

KIRAÇ GALVANİZ HİSSE FİYATI NE KADAR?

 Yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak olan halka arzda, hisse fiyatı 24 TL olarak belirlendi. Paylar, katılım endeksine uygun olarak dağıtılacak ve T1 ile T2 bakiyeleri kullanılamayacak.

KIRAÇ GALVANİZ HANGİ BANKALARDA İŞLEM GÖRECEK?

 Halka arzda yer alan bankalar arasında Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Ziraat Bankası ve Halk Bankası gibi büyük bankaların yanı sıra birçok yatırım ve menkul değerler şirketi de bulunuyor. Toplamda 60’tan fazla aracı kurum ve banka üzerinden başvuru yapılabilecek.

Kıraç Galvaniz, halka arzdan elde edilecek fonların %45’ini tesis ve makine yatırımlarına, %40’ını işletme sermayesine ve %15’ini ise finansal borç ödemelerine ayırmayı planlıyor.

Devlet kurumlarına işte böyle sızıyorlar! 23 Ekim 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de Menzil'in miras kavgası! Kameralar önünde tartıştılar!
Sonraki Haber