Kırkpınar'da hamam geleneği bozulmadı

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Yusuf Can Zeybek oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçileri İsmail Balaban ve Yusuf Can Zeybek'in karşı karşıya geldiği final müsabakasını zorlu mücadele sonrasında Yusuf Can Zeybek kazandı. Yusuf Can Zeybek, "hamama gitme" geleneğini bozmadı.

İlk kez altın kemerin sahibi olan Yusuf Can Zeybek büyük sevinç yaşadığı güreş sonrasında takım arkadaşı İsmail Balaban'ın elini öptü.

Yusuf Can Zeybek desteklerinden dolayı Başkan Böcek'e teşekkür etti. Başkan Muhittin Böcek de iki güreşçisini bu güzel müsabakadan dolayı tebrik ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Öte yandan, 7 Temmuz Cuma günü başlayan ve kıran kırana mücadelelerle gerçekleşen 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan Yusuf Can Zeybek, "hamama gitme" geleneğini bozmadı.

Antalyalı başpehlivan Zeybek, boynunda altın kemeri ile omuzlarda sokakları gezerek Edirnelileri selamladı. Başpehlivan Zeybek daha sonra tarihi Saray Hamamı'na gitti.
Zeybek altın kemeri kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber