Kirli Sepeti dizisi finale gidiyor! Hayriye için mutlu son...

Kirli Sepeti dizisinde beklenmeyen final. Reytinglere yenilen Kirli Sepeti dizisi finalinde neler yaşanacak? Dizide Hayriye Yavuz'u affediyor mu? İşte dizinin finalinde beklenen gelişmeler...

Popüler dizi Kirli Sepeti, beklenmedik bir şekilde final kararı aldı. Reytinglerin beklenildiği gibi olmaması nedeniyle ekranlara veda eden dizi, final bölümünde izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Peki, Hayriye Yavuz'u affedecek mi? İşte dizinin finalinde beklenen gelişmeler...

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül, Hayriye ve Medine, Jülide’nin sakladığı sırları ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapar. Songül, Yiğit ile şüpheli bir yemek randevusuna çıkarak Jülide'yi tuzağa çekmeye çalışır. Ancak İlkkan, annesini Yiğit’le görüp yanlış anlamalarla öfkeye kapılınca, Songül ve Medine’nin hesapları karışır. Bu sırada Hayriye, Yavuz’un Jülide ile buluşmasını engellemek için çabalarken tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalır. Songül, Hayriye ve Medine için sırları korumanın bedeli gittikçe ağırlaşmaktadır.

KİRLİ SEPETİ FİNAL YAPIYOR

Dizinin finalinde, Hayriye'nin hayatında köklü değişimler yaşanacak. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayata yeniden tutunmaya çalışan Hayriye, bu süreçte hem kendisini hem de çevresindeki insanları daha iyi tanıyacak. Yavuz'a karşı beslediği duyguların karmaşıklığı, final bölümünde doruk noktasına ulaşacak.

KİRLİ SEPETİ YENİBÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

CIA ve MOSSAD Katar'da: Gazze'de sürpriz ateşkes gelişmesi! Tehlike: Ne yiyeceğimize biz değil sosyal medya karar veriyor! Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum!
Sonraki Haber