Kirli sepeti son bölümde neler yaşandı? Taşların sahibi ortaya çıktı! Hayriye, Medine ve Songül şimdi ne yapacak?

Kirli Sepeti son bölümde neler yaşandı? Kirli Sepeti 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç çalışkan kadının hayat hikayesini konu alan Kirli Sepeti her hafta yaşanan maceralar ile ekranlara kilitliyor. Bu hafta taşların sahibinin üç kadına ulaşması ve beraberinde yaşanan gelişmeler izleyiciden tam not aldı.

Kirli Sepeti'nin bu haftaki bölümünde, ana karakterlerden Songül, bir kasadan çıkan pırlantaları keşfeder. Bu ani zenginlik, Songül'ün kardeşi gibi gördüğü Hayriye ve Medine ile de paylaşılır. Üç kadın, hayatlarına alışık oldukları şekilde devam ederken, bir yandan da bu beklenmedik serveti harcamaya başlarlar. Bu yeni durum, dizinin ilerleyen sahnelerinde işverenlerini ve çevrelerini şaşkına çeviriyor.

14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

3 Kadın ellerindeki taşları saklamak ve kimseye belli etmemek için ellerinden geleni yaparken değerli taşların sahibi bir anda enselerine biner. Taşları saklayan Songül hastanelik olur ve hafızasını kaybeder.

KİRLİ SEPETİ KONUSU NE?

İstanbul'un elit mahallelerinden birinde geçen Kirli Sepeti, hizmetliler ve işverenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını anlatıyor. Dizi, zenginler ve yoksullar arasındaki uçurumu, aşk, sır ve yalanlar ekseninde ele alıyor. Üç kadının, bazen hüzünlendiren bazen güldüren hikayeleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.

MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil İsrail onu bulamıyor: Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın sırrı belli oldu!
Sonraki Haber