Kış saati uygulamasına geçilecek mi? Bakan Bayraktar'dan açıklama geldi...

Kış saati uygulamasıyla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan açıklama geldi. "Bir değişiklik düşünmüyoruz." diyen Bakan Bayraktar, "İller, mesai ve okul saatleriyle ilgili uygulamalarını yapabilirler." ifadelerini kullandı.

Avrupa'da kış saati uygulamasına geçmeye hazırlanılırken, Türkiye'de saatlerin geri alınıp alınmayacağı merak edilmeye başladı.

"İLLER, MESAİ VE OKUL SAATLERİYLE İLGİLİ UYGULAMA YAPABİLİR"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı ve kış saati uygulamasına değindi.

Konuyla ilgili konuşan Alparslan Bayraktar, "Bir değişiklik düşünmüyoruz ama iller, mesai ve okul saatleriyle ilgili uygulamalarını yapabilirler." ifadelerini kullandı.

YAZ SAATİ UYGULAMASI BU YIL DA DEVAM EDECEK

Dünya genelinde saatler, 29 Ekim Pazar günü geri alınıyor. Türkiye'de 2016 yılında başlayan kalıcı yaz saati uygulaması bu yıl yine devam edecek.

Avrupa'da 29 Ekim tarihinde kış saati uygulamasına geçildiğinde Türkiye ile Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İtalya, İsveç, İsviçre ve Danimarka arasındaki saat farkı 1’den 2’ye, İngiltere ile ise 3'e çıkıyor.

ATV'de canlı yayında şok yaşandı: Cem Öğretir'in burnu kanadı Ayça Çağla Ilıcalı'dan 'bebek' iddiasına açıklama geldi İsrail'den İran'a saldırı tehdidi: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak!
Sonraki Haber