Kıvılcım ve Ömer evliliği bitti mi? Görkem ve Fatih olanlar sonrasında nasıl bir karar aldı? Alev'in ölümü Apo'yu nasıl etkiledi? Doğa ve Giray'ın evlilik kararının altında yatan sebep ne? İşte Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşananlar...

Ünallar ailesinin evi, adeta bir bomba düşmüş gibi bir kaosa bürünmüştür. Ortaya çıkan gerçekler, aile üyelerinin tüm ilişkilerini derinden sarsmış ve aralarındaki bağları kopma noktasına getirmiştir. Bu kaosun içinde ilk öncelik, Görkem’in sağlık durumunun ele alınmasıdır. 

Olaylı geceyi takip eden süreçte, Görkem’in hastaneye acilen yetiştirilmesi büyük bir önem taşır. Görkem’in Fatih’e karşı yaptığı şantaj, durumu kurtarma çabası olmasa da en azından biraz zaman kazanma fırsatı sunar. 

Diğer taraftan hastanede Görkem'in hamile olduğu ortaya çıkar. Fatih hakkında şikayette bulunan Görkem eve dönme karşılığında şikayetinden vazgeçer.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum