Kıvılcım ve Ömer evliliği bitti mi? Görkem ve Fatih olanlar sonrasında nasıl bir karar aldı? Alev'in ölümü Apo'yu nasıl etkiledi? Doğa ve Giray'ın evlilik kararının altında yatan sebep ne? İşte Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşananlar...

İLK BÖLÜME ÜÇ YENİ OYUNCU 

Şebnem Bozoklu dizide, Sönmez’in (Aliye Uzunatağan) İzmir’den İstanbul’a gelen yeğeni Meri’ye (Meryem) hayat verecek. Meri, İstanbul’da teyzesiyle yaşamaya başlayacak.

Heves’i Şebnem Dönmez canlandıracak. Giray’ın, babası Hüsrev ile evli olan üvey annesi Heves Şifacıgil, her zaman şık, bakımlı ve mükemmel bir anne gibi görünme çabasıyla dikkatleri çekecek.

Fırat Çelik ise yayınevi sahibi Cemal karakterine hayat veriyor. Kıvılcım’ın, Ömer ve Görkem’in geçmişini öğrendiği gecede Cemal ile tanışması hayatında önemli bir rol oynayacak.

Dizide yeni sezon ayrılıklar da yaşandı. Alev karakterini canlandıram Müjde Uzman bebeğini doğururken öldü ve diziye veda etti. Rüzgar ingiltere'ye taşındı. Çimen ise erasmus için yurtdışına çıktı. 
-çimen erasmus gitti

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı