Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cüneyd Zeynep'i hatırlıyor mu? Bebek gerçeği durumu nasıl değiştirecek?

Cüneyd, kim olduğunun çelişkisine düşmüşken Levent ile tekrar yolları kesişir. Levent Cüneyd'i tedavi olması için hastaneye yatırır. 

Levent ve Hande, Vahid'i ele vermek için kızların okutulmadığını kanıtlama yoluna girer. Fakat Vahid'in bu planı işitmesiyle birlikte Levent ve Hande'nin çabası boşa çıkar. 

Levent hakkında tarikatlara söylemleri dolayısıyla soruşturma başlatılır. Zeynep, Levent'e Vahid'in yalanlarını ortaya çıkarmak için yardım eder. Vahid'in yalanları ortaya çıkar. Vahid'in kız çocuklarını okula göndermekten başka çaresi kalmaz. 

Mira Meryem'e "ya ben ya zeynep" diye iki seçenek sunar. Cüneyd Vahid'in karşısına çıkar ve Vahid için önemli olan o kitabı yok eder. 

FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü? FETÖ'ye sosyal medyada ağır darbe! İşte isim isim kapatılan hesaplar Şanlıurfalı işçiye 3 gün işkence edilip, böcek yedirildi "Kaçak var, ocakları yakmayın" denmiş! Facia göz göre göre geldi Diyarbakır'da dini nikahla yaşadığı kadını öldürdü! O anlar kaydedildi Akaryakıtta rüzgar tersine döndü! İşte güncel fiyatlar