Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd ve babası karşı karşıya! Cüneyd ve Zeynep yeniden bir araya gelebilecek mi? Mira büyük sırrı öğreniyor mu?

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep’in Naim’in yanına dönme kararıyla şaşkına dönen Levent ve Meryem, bu kararın ardındaki sırrın peşine düşer. Ancak kızının yanında olmak isteyen Meryem, sındırı atıp çıktığı dergahta hiç de hoş karşılanmayacaktır. Öte yandan Hasna ve Müyesser’in Birgül’ü yakalamasıyla, posta oturmak için son bir kez Cüneyd’i yenmek zorunda olan Sadi’nin elinde büyük bir koz geçmiştir. Bu yolda Naim de onun yanında sıralanacaktır. Levent, Beste ve gerçeğin tamamından habersiz olan Meryem ise Naim’in, Mira’yı Zeynep’e karşı kullanmasına engel olmak için Mira’yı derhal yurtdışına göndermeye karar verir.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!