Kızılcık Şerbeti dizisinde işler ters gitti! 2 İsim birden veda ediyor...

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde önümüzdeki haftalarda vedalar yaşanacak. Yeni sezonda kadroya giren iki oyuncu diziye veda ediyor.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'ne yeni sezonda birçok oyuncu dahil olmuştu. Senaryonun değiştiği dizide geçtiğimiz sezon finalinde Çimen, Alev, Umut ve Rüzgar karakterinin hikayesine son verilmişti. Diziye yeni sezonda ise Kaan Taşaner ve Şebnem Dönmez dahil olmuştu.

Kaan Taşaner, Giray olarak Şebnem Dönmez de Giray'ın üvey annesi ve yasak aşk yaşadığı sevgilisi Heves olarak ekibe dahil olmuştu.

SEVİŞME SAHNELERİ GÜNDEM OLMUŞTU!

Giray ve üvey annesi Heves'in ateşli sevişme sahnesi yeni bölüme damga vurmuştu. Bu beklenmedik yasak ilişki sahnesi tepki çekmişti. Birçok kullanıcı "Ahlaksızlık" diyerek diziyi eleştirmişti.

Türkiye'nin taraftar haritası belli oldu: İşte il il şaşırtan o tablo! Türkiye'nin konuştuğu baba ile ilgili acı haber geldi! Real Madrid Barcelona şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı Kerem Aktürkoğlu sonrası G.Saray'ın elinden bir yıldız daha kaçıyor Tedbirinizi alın! Kuvvetli yağış, kar ve karla karışık yağmur geliyor TUSAŞ saldırısına destek veren şahıs TUSAŞ'ta eğitim almış!