Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada paylaştı!

Çok konuşulan dizi Kızılcık Şerbeti yine gündeme oturdu. Kızılcık Şerbeti'ne Farah Zeynep Abdullah transfer oldu. İşte son günlerde Aşk-ı Memnu'da Bihter'i canlandırarak adından bahsettiren Farah Zeynep Abdullah'ın pozu ise olay oldu!

Yeni bölümü merakla beklenen Kızılcık Şerbeti kadrosuna Farah Zeynep Abdullah'ın katılması bomba etkisi yarattı. 

Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bihter karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Farah Zeynep Abdullah son paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü oyuncu çok izlenen yapımlardan olan Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna katıldı.

 FARAH ZEYNEP ABDULLAH KIZILCIK ŞERBETİ'NDE HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAK?

Gold Film imzalı dizi, güçlü kadrosu ile büyük dikkat çekiyor. Ketche(Hakan Kırvavaç)'nin yönettiği Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah Nursema'nın Amerika'dan gelen arkadaşını canlandıracak.

 POZU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Dizide Dilruba karakterine hayat verecek olan Abdullah, diziye bir bölümlük konuk oyuncu olarak katılacak. Haberi sosyal medya hesabından 'Sürpriz' notuyla paylaşan Abdullah, gelen tepkiler üzerine, 'Gerçek mi, değil mi, Photoshop mu? Hayır Photoshop değil. Gerçek' diyerek ayrı bir paylaşım yaptı.

Haberin açıklanmasının ardından sosyal medya adeta çalkalandı. Fotoğrafı gören kullanıcılar 'Yanlış mı görüyorum?', 'Bu tam bomba oldu', 'Sen reytingleri şimdi gör', 'Kızılcık Şerbo tam gaz' gibi yorumlarda bulundular.

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber