Kızılcık Şerbeti Fatih'in pişmanlığı bitmiyor! Görkem'in kimsenin bilmediği yüzü ortaya çıktı! Doğa'nın seçimi kim olacak?

Her Cuma izleyiciyi ekranlara kilitleyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta neler yaşanacak? Görkem'in yaptıkları karşılığını bulacak mı? Fatih Doğa'nın şartını yerine getirebilecek mi? Doğa Fatih'i affedebilecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar ile Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm ikinci fragmanı...

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti'nde her hafta yepyeniolaylar yaşanıyor. Fatih Görkem'de mutluluğu bulduğunu sanırken Doğa'nın Giray ile birlikte olma ihtimali onu deliye çevirdi. Diğer yandan Giray Doğa'yı mutluluktan bulutlara yükseltirken Görkem'in karanlık yüzü ortaya çıkıyor.

NİLAY ŞOKTA!

Nilay ve Görkem arasında geçen diyalog Görkem'i çılgına çeviriyor ve Nilay'a tokat atıyor. Ardından Nilay'da karşılık verecekken Görkem kendi kendine zarar veriyor ve Nilay'a iftira atmak için yardım çağırıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 64. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım şirkette işe başlıyor ve Nursema'yı da yanına almaya çalışıyor.

Irak'ta Bağdat Havalimanı'na füzeli saldırı! Beşiktaş'tan, Kayserispor maçı sonrası Atilla Karaoğlan tepkisi! Bahar dizisinde kadro büyüyor! Nihal Yalçın dizi kadrosuna girdi...
Sonraki Haber