Kızılcık Şerbeti'nde Apo'nun Pembe'den yardım isteği bölüme damga vuracak!

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'nin iddialı yapımı Kızılcık Şerbeti'nde Giray'dan Doğa'nın çocuğu için özel bir teklif geldi. Cemre'nin doğum günü partisi bölümün dikkat çeken en önemli detaylarından oldu. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm 2. fragmanı...

Kızılcık Şerbeti Show TV ekranlarında her hafta Cuma günü izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Rakipsiz dizide bu hafta Apo'nun Alev bebek mücadelesi ve Pembe'den yardım isteği bölümün en dikkat çeken sahneleri olacak.

69. BÖLÜM 2. FRAGMAN YAYINLANDI

Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm 2. Fragmanı yayında. Yayınlanan tanıtımda Giray’ın Cemre’nin geçmiş yaş gününü kutlamak istemesi Doğa tarafından hoş karşılanırken Fatih, Giray’ın evinde kutlanacak olmasına karşı duruyor ve ayrı bir organizasyon yapılmasını sağlıyor.

Fatih’in “Amcamın defterini düreceğiz.” demesi holdingde savaşın durulmayacağının sinyalini veriyor. Kıvılcım’ın Alev bebekten vazgeçmeyeceği ve dava açacağı öğrenilirken, Abdullah’ın kucağında Alev ile Pembe’nin kapısına gidip yardım istemesi yeni bölüme dair merakı giderek artırıyor. İşte fragman...

Beşiktaş'taki gece kulübünde 29 kişi ölmüştü! Mardin'de balkon kazası: 2 Yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Bu kuralları ihlal edenlerin bilgileri paylaşılacak!
Sonraki Haber