Kızılcık Şerbeti'nde Ünallara bir şok daha! Meri Tarkan şarkısı ile coştu, Pembe mutfakta çalışanları görünce delirdi...

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yeniden gündeme oturdu. Özellikle dizinin yeni karakteri Meri'nin Tarkan şarkısıyla yaptığı dans, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Ceren Karakıç ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizi, yeni sezonunda da sürprizlerle dolu olmaya devam ediyor. Meri ve mutfak çalışanlarının Tarkan şarkısı ile eğlendiği sahne sosyal medyada tepki çekti.

PEMBE'NİN ÇİLESİ BİTMİYOR

Ünallar konağında yaşananlar ve aile entrikalarıyla izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, bu hafta Meri karakterinin beklenmedik bir performansıyla gündeme geldi. Kıvılcım'ın kuzeni olan Meri'yi canlandıran Şebnem Bozoklu, mutfakta Tarkan şarkısıyla yaptığı coşkulu dansıyla dikkat çekti.

Bu sahne, bazı izleyiciler tarafından diziye yakışmadığı ve abartılı bulunduğu gerekçesiyle eleştirilirken, bazıları ise bu sahnenin dizinin eğlenceli yönünü güçlendirdiğini savundu. Sosyal medyada başlayan tartışmalar, Kızılcık Şerbeti'nin bir kez daha gündemdeki yerini sağlamlaştırdı.

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı! New York borsası son işlem gününde yükselişle kapandı Kerem Aktürkoğlu cevapladı: Icardi ile aralarında bir sorun mu var?
Sonraki Haber