KOAH hastaları için tarihi keşif: Hitit mağaraları şifa kaynağı olacak

Çankırı'da hayata geçirilecek projeyle KOAH bölgesi, Hititler döneminde kalma tuz mağarasında tedavi edilecek. "Daha Güçlü Bir Nefes Projesi" kapsamındaki protokoller, imza toplantıları ve basın toplantısı gerçekleştrildi. Peki, KOAH hastalığına iyi gelen Hiti Mağarası nasıl şifa oluyor?

Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çankırı Özel Karatekin Hastanesi, Tuz Rehabilitasyon ve Sağlık Turizmi Derneği ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çankırı Şubesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen proje, Çankırı'daki " Yer Altı Tuz Şehri" olarak sunulan ve Hitit'e ait tuz mağarasında gerçekleştirilecek. 

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı