Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan videolu açıklama: Yabancı bir firma olsam dokunamazlardı!

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş ürünlerinde “domuz eti” tespit edilmesi sonrası video ile açıklama yaptı. Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı.." dedi.

This browser does not support the video element.

Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edildiği gerekçesiyle tağşiş listesine girmesinin ardından şirketin sahibi Yusuf Akkaş, video paylaşarak açıklama yaptı. 

Akkaş, videoda hakkındaki iddialara yanıt verdi. Akkaş, Köfteci Yusuf'un YouTube hesabından paylaşılan videoda şunları söyledi:

'YÜZÜNE BAKSANIZ ANLARSINIZ'

"Bu ülkede sadece işinle uğraşıp kendin kalabilmek veya bir şey ima etmemek bile o kadar zorlaşmış ki, selam vermemizde kullanacağımız cümlede bile düşünmek zorunda kalıyoruz. Günün sonunda aslında bütün duygularımızı anlayabiliriz. Aslında insanların iyi niyetini gözüne baksanız bile anlayabilirsiniz. Yüzüne baksanız anlarsınız. Biz kendi özümüzden ve insani değerlerimizden uzaklaşıyoruz.

İnsanlardan ricam yaşanan bu olaya sonradan yüklenmiş, bir tarafa çekilmiş halinden ayrı olarak sadece vicdanlarıyla ve mantıklarıyla baksınlar.

"YABANCI BİR FİRMA OLSAM O ZAMAN DOKUNAMAZLARDI"

Bu ülkede kimlere dokunulmaz diye düşündüm. Bu ülkede yabancı firmalarla ortaklığım olsa yabancı firma olsam bana dokunulmazdı. İki siyasi ilişkilerim olsa ve oralarda besleniyor olsam o zaman da dokunamazlardı.

Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı, böyle sonuçlar da çıkmazdı. Birileri diyor ya hani nerede?

"YÜZÜMDE BİR KARA MI VAR, BİR YERLERE KAÇACAĞIM BEN?"

Ben 28 yıldır buradayım. Şu 45 gündür de azıcık vicdan ya bu adam nerededir? Ara fabrikadan birini ben evet fabrikadayım. Her gün fabrikadayım. Her gün işimdeyim. Nasıl nerede olabilirim ki? Yüzümde bir kara mı var, bir yerlere kaçacağım ben? 12.000 kişilik emekçimin emeklerini bırakıp gidebilecek bir insana benziyor muyum?"

THY uçağındaki ölüm; yardımcı pilotun kuleyle konuşması ortaya çıktı VALİ ZORLUOĞLU DEM PARTİ'Yİ SON KEZ UYARDI Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu babasının makam aracını kullandı Milletvekilleri oylamada birbirine girdi, yumruklar konuştu "Bu son sigaram komiserim" dedi ve atladı Rize'de temizlik işlerinde çalışan babaya duygulandıran sürpriz