Kölelerin kanını dökerek gençleşeceğine inandı!

Sosyal ortamlarının artmasıyla verdiği partilerle tanınan LaLaurie, ilk cinayeti de bu aktif sosyal hayatının bir detayıydı aslında. Cinayeti işledikten sonra açılan davada, tanıklarını kullanarak ufak bir para cezasıyla kurtulmayı başarmıştı. Bu rahat kurtuluş, onun korkulu faaliyetlerinin artmasına yol açtı. İnsan anatomisine dair bilgiler öğrenerek, ameliyatları izleyerek "kendini savunmasız insanlarla tatmin etme"nin garip bir zevk uyandırdığından kölelerine işkence etmeye başlar...

Onun bir ünü vardı fakat bu ün köle sahibi olması, hatta dönemin en büyük köle sahiplerinden biri olması değildi. Kölelerine karşı takındığı zalim tavır ve işkencelerdi.

Bir soylu olarak doğan Madam LaLaurie, hayatını güzel bir eğitimle taçlandırdı, bu esnada sıcak bir aile ortamındaydı. Gerginlik onun hayatında hemen hiç yer almamıştı.

Hayatının ilerleyen yıllarında bir yuva kurmaya karar verir ve İspanyol Don Ramon ile evlenir. Güzel başlayan evliliklerinin ardından eşinin tutuklanması ve kısa süre sonra da yaşamını yitirmesiyle bir anda her şey tepetaklak olur.

Kefen yok, kemikler sonradan bırakılmış olabilir! Utanmadan iki şehre domuz eti yedirmişler! Memur ve emeklinin 2025'te maaşı ne kadar olacak? Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşa etti Listede kimler var kimler...Kamala Harris'in eşi, Zelensky, Zuckerberg İşte Fenerbahçe'nin 11'i! İrfan Can Kahveci sonunda şans buluyor