Kolonya: Kokudan öte bir tehlike! Sıcak havalarda ferahlatıcı ve keskin kokusu ile muazzam olan kolonyanın hiç bilmediğiniz zararları....

Mis gibi kokusu ve ferahlatıcı etkisiyle kolonya, pek çoğumuzun vazgeçilmezi haline gelmiş bir üründür. Özellikle yaz aylarında serinlemek ve ferahlık hissetmek için sıklıkla kullandığımız kolonyanın, hijyenik bir ürün olarak da bilinen bir yanı var. Peki, kolonya gerçekten de hijyenik mi? Doğru kullanılmadığında nasıl bir tehlike arz ediyor?

Uzmanlar, kolonyanın aşırı ve yanlış kullanımının ciğerlerden beyne kadar ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği konusunda uyarıyor. Kolonyanın içeriğinde bulunan yüksek orandaki alkol, solunduğunda solunum sistemini tahriş ederek öksürük, nefes darlığı ve bronşit gibi hastalıklara neden olabiliyor.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu İngilizler Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresini duyurdu: 30 milyon euro Meteorolojiden İstanbul dahil 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! Sağanak vurdu! Evleri su bastı... Asgari ücrete ara zam gelecek mi?