2019

2019 yılı özel günler:

1 Ocak Yılbaşı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
3 Haziran Ramazan Bayramı Arifesi
4 Haziran Ramazan Bayramı 1.gün
5 Haziran Ramazan Bayramı 2.gün
6 Haziran Ramazan Bayramı 3.gün
15 Temmuz Demokrasi Bayramı
10 Ağustos Kurban Bayramı Arifesi
11 Ağustos Kurban Bayramı 1.gün
12 Ağustos Kurban Bayramı 2.gün
13 Ağustos Kurban Bayramı 3.gün
14 Ağustos Kurban Bayramı 4.gün
30 Ağustos Zafer Bayramı
28 Ekim Cumhuriyet Bayramı Arifesi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
31 Aralık Yılbaşı gecesi

Kazakistan'da bugün olanlar 2019 yapımı bir casus filminde öngörülmüş!
Korona 2019’dan beri dolaşımda olabilir! TÜİK, 2019 yılı işsizlik rakamlarını açıkladı
Bakan Albayrak'tan tek haneli enflasyon sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019'u değerlendirdi! Çocukluk hayali gerçek oldu! 2019 en çok ona yaradı! İhracatta rekor üstüne rekor! 2019'un en çok izleneni oldu! Bakan Kasapoğlu'dan yeni yıl mesajı! Borsa İstanbul 2019'u rekorla kapattı! 2019'a sıra dışı veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 mesaisi! ABD'de 2019'daki toplu katliamlarda 211 kişi öldü KPSS 2019/8 tercih kılavuzu yayımlandı Demet Şener'den ailesiyle mutluluk pozu! Spotify, kimin ne dinlediğini ortaya döktü! Kasapoğlu'ndan 'Dünya Gönüllü Günü' paylaşımı! Milli Piyango büyük ikramiyesi belli oldu! Ekim ayı konut satış istatistikleri belli oldu 31 Mart yerel seçimlerinin sembol ismi işsiz! '' Annem gibi erkenden ölmek istemiyorum...'' O yarışmayı ünlü YouTuber sunacak! Tuğba Ekinci'ye hakaretten ceza! ''Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum!'' Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazananlar açıklandı! Futbolda 2019'un en iyileri belli oldu! Başkan Hüseyin Altınsoy'dan açıklama UEFA kulüp sıralamasını açıkladı! Hak-İş ile zam konusunda anlaşıldı!