Anderson Talisca

Anderson Souza Conceição ya da lakabıyla Talisca on numara mevkiinde oynayan Brezilyalı futbolcudur. Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî takımlarından En-Nasr'da forma giymektedir.

Fenerbahçe'nin Anderson Talisca transferine Mourinho engeli
Türk takımlarına müjde: Anderson Talisca kulübünden ayrılıyor Erden Timur'dan Beşiktaşlıları çıldırtacak bomba transfer çalımı
Sebastian Szymanski dünyada bir numara Hasan Arat'tan 84 milyon euroluk operasyon "Ara transferde Talisca'yı alacağız. Olmazsa daha iyisini getiririz" Talisca transferinde sıcak saatler! Resmen açıklama yaptı Talisca'ya yer açmak için iki yıldızın hesabını kesti! Zaha-Ziyech-İcardi'den fazla atar! İşte G.Saray'ın yeni 10 numarası Galatasaray cephesinden Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray'dan Talisca bombası! Feshedildi Beşiktaş'ta Ramos ve Talisca sesleri: Birini istiyorsak çekip alırız Bu 10 numarayı alan şampiyon olur! Taraftarlar havalimanını yıkacak! İmza atmaya geliyorlar Menajeri Talisca bombasını patlattı! 10 milyon euro'ya... Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Talisca gerçekleri! Beşiktaş'a büyük darbe! Talisca'dan şoke eden transfer yanıtı Talisca'dan flaş sözler: Orta yol bulalım, gelmek istiyorum... Talisca'nın Fenerbahçe'ye transferini duyurdular! Ve bitti bu iş... Erden Timur tek tek anlattı: Icardi, Bakambu, Talisca ve diğerleri... Talisca Galatasaray'da Galatasaray'dan Mertens'e Talisca çalımı! Şampiyonluğun mimarıydı... Ronaldo'yla kavga eden Talisca Süper Lig'e geri dönüyor!