Faruk Koca

Faruk Koca, Türk iş adamı, siyasetçi ve spor yöneticisidir. İş dünyasındaki etkinlikleri, siyasi kariyeri ve futbol kulübü başkanlığıyla tanınan bir isimdir.

Faruk Koca, 1964 yılında Derekışla, Bala'da dünyaya gelmiştir. Lise mezunu olan Koca, iş hayatına atılmadan önce eğitimini tamamlamıştır. Faruk Koca, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurucu üyelerinden biridir. Siyasi arenada aktif olarak yer alarak 22. Dönem Ankara Milletvekili olarak görev yapmıştır.

Halil Umut Meler'i yumruklayan Faruk Koca: "Hatamın bedelini ödedim"
Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca hakim karşısına çıktı! Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davası bugün başlıyor
Faruk Koca tahliye edildikten sonra ilk kez konuştu! Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca tahliye edildi! RTÜK'ten spor programları için karar Halil Umut Meler saldırısını adli tıp tescil etti "Halil Umut Meler'i sakın derbiye vermeyin" Metiner, cezaevindeki Faruk Koca ile görüştü! Çarpıcı ifadeler... Halil Umut Meler'den hakemlere geri dönün çağrısı Faruk Koca'ya 13 yıla kadar hapis! PFDK açıkladı: Ankaragücü ve Faruk Koca'nın cezası belli oldu! AK Parti üyesi Faruk Koca, partisinden istifa etti! Bakan Tunç'tan hakeme saldıran Faruk Koca için flaş açıklama ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEM/HDP’YE ZİYARET! Komiser raporu ortaya çıktı: Olaylar koridorda da devam etti HALİL UMUT MELER SALDIRI SIRASINDA VE SONRASINDA NELER YAŞADI? Skandal saldırı sonrası hakem camiası kararını verdi MKE Ankaragücü taraftarlarından Faruk Koca'ya destek! MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca görevinden istifa etti! AK Parti, Faruk Koca'yı ihraç istemiyle disipline sevk etti Emre Belözoğlu yaşanan skandal sonrası ayrılacak mı? Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı! Daha önce benzeri yaşandı mı? Meksika, Yunanistan, Brezilya... Faruk Koca'nın ilk ifadesi ortaya çıktı Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca ne cezası alacak? Hakem Meler'i yumruklayan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! Hikmet Karaman: Faruk Koca bana da yumrukla saldırdı Ankaragücü Başkanı Faruk Koca kimdir, hangi partili, nereli?