KİM Marketler

rgin, Erol ve Ercan Ersan kardeşler, 1986 yılında İstanbul Şirinevler'de küçük bir bakkal dükkânıyla ticaret hayatına atıldı. Genç yaşlarda iş dünyasına adım atan Ersan kardeşler, çalışkanlıkları ve ticari zekâları sayesinde kısa sürede fark yaratmış, 1997 yılında kendi öz sermayeleriyle Kim Market'i kurarak büyümeye başlamışlardır.

Kim Marketler zinciri, 1997 yılında İstanbul Güneşli'de açılan 800 m2'lik ilk Hipermarket ile başlamıştır. 1997'den 2007'ye kadar mağaza sayısını 30'a çıkaran kardeşler, 2008 yılında bölgesel bir zincir olma hedefiyle Tekirdağ, Edirne ve Kocaeli'de mağazalar açarak operasyonlarını genişletmiş ve İstanbul dışına taşınmıştır.

Kim Marketler zinciri, 2014 yılında İzmir'in yerel marketler zinciri Denmar'dan alınan 11 şube ile ulusal bir zincir olma yolunda önemli bir adım atmıştır. Bu büyüme sürecine paralel olarak, şirket tedarik süreçlerindeki etkinliği artırmak amacıyla 2014'te Hadımköy Lojistik Merkezi'ni kurarak İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Kocaeli'deki mağazaların tedarik süreçlerini tek bir merkezden yönetmeye başlamıştır.

Sektörel gelişmelere uyum sağlayan Kim Marketler, özel markalı (Private Label) ürünlere olan talebin artmasıyla 2018 yılında Bakliyat ve kuruyemiş markası "Kimi" ile sektöre adım atmıştır. "Kimi" markası altında kâğıt havludan, yüzey temizleyiciye, bulaşık deterjanından yumuşatıcıya kadar birçok temizlik ürününü tüketicilerle buluşturmuştur.

2019 yılı itibariyle Kim Marketlerinin mağaza sayısı 100'ü aşarak hızla büyümeye devam etmiştir. Dijital dönüşümle birlikte, teknolojik yatırımlarını hızlandırarak e-ticaret alanındaki satış hacmini genişletmiştir.

Dev market zinciri İstanbul'da 3 şubesini kapatma kararı aldı
KİM, temel gıda ürünlerinde ucuzlatan yeni fırsatlarını paylaştı! KİM Market'ten 'Okula Dönüş' indirim fırsatı!
KİM Market'lerden Eylül ayına özel bomba indirimler! KİM Market'lerde temel gıda ürünlerinde ucuz fiyat fırsatları! Peynir, yağ, şeker, çay ve salçalarda fırsat! KİM Market, tencere ve tava setlerinde indirim yaptı! KİM Marketler'den bayrama özel temel gıda indirim fırsatları! Yumurta, kırmızı ve beyaz etlerde şok fiyatlar! KİM Marketler'e indirimli pirinç, un ve peynir geliyor! Mayıs ayına özel KİM Market indirim fırsatları! KİM'den peynir, yağ ve bakliyat ürünlerinde geçerli yeni indirimler! KİM Market'ten sepetleri ucuzlatan gıda indirimleri! KİM'den bayrama özel indirim! Yağlarda 60 TL'lik indirim fırsatı! KİM Market Mart ayı indirimleri! Şubat ayına özel KİM Market indirim fırsatları! KİM'den Ocak ayına özel ucuzluk fırsatı!